icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
1750m2 aan woonbeleving
7 dagen per week open
Uw persoonlijk leerspecialist en interieuradviseur
v.a. €8.445

de Sede DS 142 Wing

De DS 142 Wing van de Sede is een fauteuil met mooie details. Makkelijk verstelbaar van zitten naar relaxen. Kortom een veelzijdige stoel. Keuze uit verschillende luxe leerkwaliteiten.

Persoonlijk en deskundig advies
Onze klanten waarderen ons met
Uitstekende garantie & service
Nationale- en internationale topmerken
Ervaren interieuradviseurs
Levering door heel Nederland
Nieuwe- en inspirerende showroom met Energielabel A++++
Uitstekend bereikbaar en gratis parkeren

Fauteuil DS-142 Wing van De Sede
De DS-142 Wing is een ontwerp van Winfried Totzek voor De Sede. Dit ontwerp verdiend meer dan de naam fauteuil. Door zijn elegante vormgeving, afwerking en veelzijdigheid komt de omschrijving, kunstobject, dichter bij het gevoel. Doordat de rug en arm-delen in verschillende posities te verstellen zijn maak je van een comfortabele fauteuil een super de luxe chaise longue. Voeg daar het fraaie transparante onderstel bij, maak een keuze uit de vele luxe leerkwaliteiten van De Sede en er staat object dat u verleid om te komen zitten. Kortom, de DS-142 Wing is door zijn aparte vormgeving vrijwel in ieder interieur te plaatsen. De weergegeven prijs betreft een DS-142 Wing fauteuil van De Sede in leder living.

leer living

leer Select

leer Touch

leer Naturale

leer Kaschmir

leer Club

leer Neck

leer Artisano

leer coloral

RAL-7034
+2000

WELLICHT BENT U GEINTERESSEERD IN