icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
1750m2 aan woonbeleving
7 dagen per week open
Uw persoonlijk leerspecialist en interieuradviseur
v.a. €4.550

de Sede DS 51 Slim

DS 51 Slim van de Sede, een designklassieker op ambachtelijke wijze geproduceerd. Bovendien is er een ruime keuze uit leerkwaliteiten en kleuren.

Persoonlijk en deskundig advies
Onze klanten waarderen ons met
Uitstekende garantie & service
Nationale- en internationale topmerken
Ervaren interieuradviseurs
Levering door heel Nederland
Nieuwe- en inspirerende showroom met Energielabel A++++
Uitstekend bereikbaar en gratis parkeren

Fauteuil DS-51 Slim van De Sede
De DS-51 Slim is een design van het De Sede Design-Team. De seventies kenmerkten zich door een aantal buitengewoon innovatieve ontwerpen. Deze brachten veel klassiekers voort die ook vandaag de dag nog bijzonder populair zijn. Net zoals De Sede met de DS-51 Slim draaifauteuil. Deze fauteuil werd in het eigen atelier van het bedrijf ontworpen en in 1971 voor het eerst geproduceerd. Doordat de stijlen uit deze tijd weer helemaal hot zijn, laait de interesse voor deze klassieker opnieuw op. Het vakmanschap dat aan het creëren van deze stoel te pas kwam, weerspiegelt zijn hoge esthetische normen perfect. De zitting en de rugkussens zijn stuk voor stuk met de hand genaaid. Daarnaast zijn er de opvallende stiksels aan de buitenkant die maken dat deze leunstoel zo bijzonder is  en geven hem een luxe uitstraling. Dankzij de lage zithoogte en de royale afmetingen doet de DS-51 het uitstekend in een moderne loungeomgeving en oogt hij licht en elegant. Ondanks zijn fragiele look is hij uiterst comfortabel. De weergegeven prijs betreft een fauteuil zonder armen in leder living.

leer living

leer Select

leer Touch

leer Naturale

leer Kaschmir

leer Club

leer Neck

leer Artisano

leer coloral

RAL-7034
+2000
  • de-Sede_DS-51_Slim_fauteuil_leer
  • de-Sede_DS-51_Slim_fauteuil_leer
  • de Sede_DS-51_Slim_fauteuil_leer

Bekijk hier een filmpje over de prachtige leerkwaliteiten die De Sede gebruikt voor haar kwaliteitsmeubelen.


WELLICHT BENT U GEINTERESSEERD IN

v.a. €3.978 v.a. €3.381
v.a. €7.495 v.a. €5.299
v.a. €2.220