icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
1750m2 aan woonbeleving
7 dagen per week open
Uw persoonlijk leerspecialist en interieuradviseur
v.a. €4.549

Jori Idaho

Relaxfauteuil Idaho van Jori is leverbaar in verschillende maten: small, medium en large. De fauteuil is leverbaar in verschillende kleuren en kwaliteiten leer en in stof.

Persoonlijk en deskundig advies
Onze klanten waarderen ons met
Uitstekende garantie & service
Nationale- en internationale topmerken
Ervaren interieuradviseurs
Levering door heel Nederland
Nieuwe- en inspirerende showroom met Energielabel A++++
Uitstekend bereikbaar en gratis parkeren

Relaxfauteuil Idaho van Jori
Deze fauteuil combineert licht en fijn design met degelijk zitcomfort. De rug en poef zijn in een beweging (mono move) of afzonderlijk van elkaar verstelbaar (multi move). U bepaalt zelf uw ideale positie. De verende armleggers bieden zelfs in de uiterste ligpositie een perfecte ondersteuning. Voorzien van een ingebouwd hoofdsteun mechanisme dat traploos versteld kan worden. De onderbouw van de Jori fauteuil is tot een minimale omvang herleid en ook de bijpassende stervoet werd erg fijn gehouden. Het design heeft zo een lichte en verfijnde uitstraling. Programma Jori Idaho fauteuil: Leverbaar in small, medium of large uitvoering voor optimale aansluiting op de lengte van uw lichaam. De relaxfauteuil is leverbaar als mono move (de rug en voeten zijn in een beweging verstelbaar) en als relaxfauteuil multi move (de rug en voeten zijn afzonderlijk van elkaar verstelbaar). De fauteuil is leverbaar met geïntegreerde verstelbare hoofdsteun. Frame : stalen mechanisme. Beschikbaar in leder, stof en microvezel. Lus altijd in leder. Onderstel: keuze uit 11 poten: keuze tussen chroom hoogglans of mat. Beschikbaar in 3 varianten: Mini, Medi of Maxi. De weergegeven prijs betreft een relaxfauteuil in leder Celia (mono move).
Wij bieden ons showmodel aan bestaande uit een fauteuil in stof Hallingdal icm leder Konia Wine met hoofdsteun. Normaal 4.716. Nu voor 3.299.
Show model

Celia

Pearl
Petrol
Opal
Nero
Papaya
Medina-Smoke
Egg
Mokka
Mastica
Cielo
Cherry
Bruno
Biscuit
Tabacco

Fuerte

Noce
Stone
Topo
Black
Negro
Beacht

Lipano

Zingo
Taupe
Ovo
Masti
Oliva
Nocciola
Indigo
Fondente
Fox
Cacao
Cognac
Dolphin
Castagna
Black
Brick
Bordeaux

Lotila

Pralina
Souriso
Black
Marina
Cappuccino
Coffe Latte
Albero

Nubuck

Cream
Macchiato
Antraciet

Vegetalia

Corda
Cognac
Black

Xienda

Darko
Caramel
Chocolat

Bekijk hier de film over Idaho relaxfauteuil van Jori.


WELLICHT BENT U GEINTERESSEERD IN

v.a. €5.846 v.a. €3.699
v.a. €1.465