icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
1750m2 aan woonbeleving
7 dagen per week open
Uw persoonlijk leerspecialist en interieuradviseur
v.a. €5.846 v.a. €3.699

Jori Square

Relaxfauteuil Square van Jori is leverbaar in verschillende maten: small, medium en large. De fauteuil is leverbaar in verschillende kleuren en kwaliteiten leer en in stof.

Persoonlijk en deskundig advies
Onze klanten waarderen ons met
Uitstekende garantie & service
Nationale- en internationale topmerken
Ervaren interieuradviseurs
Levering door heel Nederland
Nieuwe- en inspirerende showroom met Energielabel A++++
Uitstekend bereikbaar en gratis parkeren

Relaxfauteuil Square van Jori
De Square van Jori past zich aan elke persoonlijkheid en behoefte aan. Dankzij de licht naar binnen lopende rug biedt deze relax in elke stand ongeëvenaard zitcomfort. De lederen armleggers van de Square JR-7980 van Jori geven het geheel een knusse en emotionele uitstraling. Aan u de keuze: Keuze tussen mini,medi en maxi aangepast aan uw lichaamsbouw en lengte. Keuze tussen verschillende voeten, waaronder de nieuwe stervoet, een vijfteens aluminiumvoet of verfijnde ronde voeten in aluminium, leder, hout of zwart acryl. Tijdloze klasse: De verwerking van lederen lusjes aan de voorzijde van de fauteuil zorgt voor een licht gecapitonneerde indruk. Programma Jori Square fauteuil: De fauteuil is leverbaar als relaxfauteuil mono move (de rug en voeten zijn in een beweging verstelbaar) en als relaxfauteuil multi move (de rug en voeten zijn afzonderlijk van elkaar verstelbaar). De fauteuil met armleggers in Jori leder Celia (mono move) is leverbaar vanaf 4.009. De weergegeven prijs betreft het showmodel.
Wij bieden ons showmodel aan bestaande uit een relaxfauteuil met multi move bedieningen in het prachtige leder Lotila kleur Cappuccino. Normaal 5.846. Nu voor 3.699.
Show model

Celia

Pearl
Petrol
Opal
Nero
Papaya
Medina-Smoke
Egg
Mokka
Mastica
Cielo
Cherry
Bruno
Biscuit
Tabacco

Fuerte

Noce
Stone
Topo
Black
Negro
Beacht

Lipano

Zingo
Taupe
Ovo
Masti
Oliva
Nocciola
Indigo
Fondente
Fox
Cacao
Cognac
Dolphin
Castagna
Black
Brick
Bordeaux

Lotila

Pralina
Souriso
Black
Marina
Cappuccino
Coffe Latte
Albero

Nubuck

Cream
Macchiato
Antraciet

Vegetalia

Corda
Cognac
Black

Xienda

Darko
Caramel
Chocolat
  • Jori_Square_relaxfauteuil
  • Jori_Square_relaxfauteuil

WELLICHT BENT U GEINTERESSEERD IN