icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
2200m2 aan woonbeleving
Elke zondag open vanaf 12 uur
Uw persoonlijk leerspecialist en interieuradviseur
v.a. €8.282 v.a. €6.298

Rolf Benz EGO

De EGO van Rolf Benz is leverbaar als losse bank, als fauteuil of als hoekbank. U kunt kiezen uit verschillende zitcomforts, hoogtes, etc. Ontwerp uw eigen EGO.

Gratis levering
Onze klanten waarderen ons met
Uitstekende garantie & service
Ervaren interieuradviseurs
Persoonlijk en deskundig advies
Inspirerende showroom op prachtige locatie in het bos
Wisselende kunstexposities

Bank EGO van Rolf Benz

De EGO van Rolf Benz past zich aan u aan. Dit model is als vrijstaande bank of als hoekcombinatie geheel op uw lichaamsafmetingen en comfortwensen in te stellen. Programma Rolf Benz EGO bank of hoekbank: Met 2 basistypes, 3 zithoogtes, 4 zitdieptes, 3 comforttypes, keuze uit tientallen elementen 10 verschillende typen poten. Alles is mogelijk met het EGO-designconcept van Rolf Benz. De weergegeven prijs betreft de speciale aanbieding in leerkwaliteit 42.
De Ego van Rolf Benz is tijdelijk extra voordelig in leer! Voor alle leerkwaliteiten betaalt u namelijk de laagste prijs! Hoe luxer de leerkwaliteit die u kiest hoe hoger uw voordeel! Voorbeeld: 3 zitsbank van 168 cm breed in leerkwaliteit 42 is nu tijdelijk van 8.282.- voor 6.298.- Deze speciale actie in leder is van toepassing op alle maten en uitvoeringen. Diverse kleuren zijn mogelijk. Wij bieden een fauteuil Ego F aan in leder zwart als showmodel. Normaal 3.773 nu voor 1.499. Wij bieden een fauteuil Ego G aan in leder zwart als showmodel. Normaal 4.905 nu voor 2.199.
Aan bieding
Show model
  • Rolf-Benz_Ego_hoekbank_leer
  • Rolf Benz_EGO_bank
  • Rolf Benz_EGO_bank

Laat uzelf verder informeren met behulp van de volgende video.


WELLICHT BENT U GEINTERESSEERD IN

v.a. €5.685
v.a. €3.615
v.a. €6.460