icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
v.a. €8.126 v.a. €5.819

Rolf Benz EGO

De EGO van Rolf Benz is leverbaar als losse bank, als fauteuil of als hoekbank. U kunt kiezen uit verschillende zitcomforts, hoogtes, etc. Ontwerp uw eigen EGO.


Bank EGO van Rolf Benz
De EGO van Rolf Benz past zich aan u aan. Dit model is als vrijstaande bank of als hoekcombinatie geheel op uw lichaamsafmetingen, comfortwensen en designvoorkeuren in te stellen. Programma Rolf Benz EGO bank of hoekbank: Met 2 basistypes, 3 zithoogtes, 3 zitdieptes, 3 comforttypes, keuze uit tientallen elementen 10 verschillende typen poten. Alles is mogelijk met het EGO-designconcept van Rolf Benz. De weergegeven prijs betreft een 3 zitsbank van (168 cm breed) in ledercategorie 44.
De Ego van Rolf Benz is tijdelijk extra voordelig in leer! Voor alle leerkwaliteiten betaalt u namelijk de laagste prijs! Hoe luxer de leerkwaliteit die u kiest hoe hoger uw voordeel! Voorbeeld: 3 zitsbank van 168 cm breed in leerkwaliteit 44 is nu tijdelijk van 8.126 voor 5.819. Deze speciale actie in leder is van toepassing op alle maten en uitvoeringen. Diverse kleuren zijn mogelijk.
Aan bieding
  • Rolf Benz_EGO_bank
  • Rolf Benz_EGO_bank

Laat uzelf verder informeren met behulp van de volgende video.


WELLICHT BENT U GEINTERESSEERD IN

v.a. €6.380
v.a. €5.200
v.a. €4.525 v.a. €3.399