icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
2200m2 aan woonbeleving
Elke zondag open vanaf 12 uur
Uw persoonlijk leerspecialist en interieuradviseur
v.a. €4.345

Leolux Rego

De bank Rego van Leolux is een Nederland product met een Italiaans tintje. Dit model is leverbaar als losse bank, hoekbank of chaise lounge. Dat betekend, alles is mogelijk.

Gratis levering
Onze klanten waarderen ons met
Maar liefst 7 jaar garantie
Ervaren interieuradviseurs
Persoonlijk en deskundig advies
Inspirerende showroom op prachtige locatie in het bos
Wisselende kunstexposities

Bank Rego van Leolux

De Rego is een ontwerp van Gino Carollo voor Leolux. Deze ontwerper, geboren en getogen in Vicenza, Italie, brengt een stukje Italiaanse allure naar Nederland. Dit is terug te zien in de het model Rego van Leolux. Elke bank en elk element is een object met mooie vloeiende rondingen. Tal van mogelijkheden, door een groot aantal elementen en losse banken. Elementen met een lichte boog, mooi te combineren met bijvoorbeeld een ronde chaise longue. Eveneens is er de mogelijkheid om een royale hoek samen te stellen. Het onderstel van de Rego zijn sierlijke Aluminium gepolijste poten, tegen meerprijs ook te bestellen in alle leolux lak en epoxy kleuren. De weergegeven prijs betreft een Leolux Rego bank van 198 cm  in leder Wapiti.  

WELLICHT BENT U GEINTERESSEERD IN

v.a. €3.295
v.a. €4.075
v.a. €4.465