icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
2200m2 aan woonbeleving
Elke zondag open vanaf 12 uur
Uw persoonlijk leerspecialist en interieuradviseur
v.a. €5.845 v.a. €3.699

Molinari Aspen

Designbank Aspen van Molinari heeft een schitterend afwerkingsniveau. De Aspen is verkrijgbaar als losse bank en als hoekbank. U heeft keuze uit de mooiste kwaliteiten leer!

Gratis levering
Onze klanten waarderen ons met
Uitstekende garantie & service
Ervaren interieuradviseurs
Persoonlijk en deskundig advies
Inspirerende showroom op prachtige locatie in het bos
Wisselende kunstexposities

Designbank Aspen van Molinari

Molinari heeft een rijke historie aan het produceren van prachtige leren meubelen. Het model Aspen typeert zich door zijn strakke lijnen. De poot is prachtig mooi verwerkt in het stalen onderstel. Programma Molinari Aspen bank: Het model Aspen is leverbaar in diverse maten banken en fauteuils. U kunt kiezen uit een smalle arm en brede arm (zie Molinari Aspen breed). Er zijn ook elementen leverbaar zonder armen, waardoor een mooie hoekopstelling kan worden gecreëerd. De tweezitsbank (120 breed) in leerkwaliteit 2 is leverbaar vanaf 3.060.
Wij bieden ons showmodel aan bestaande uit een 3 zitsbank, kussen en voetenbank in Kvadrat stof. Normaal 5.845 nu voor 3.699. Zie foto 2 op deze pagina.
Show model
  • Molinari_Aspen_bank
  • Molinari_Aspen_bank_leder
  • Molinari_Aspen_bank_leder
  • Molinari_Aspen_bank_leder
  • Molinari_Aspen_bank_leer

WELLICHT BENT U GEINTERESSEERD IN