icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
1750m2 aan woonbeleving
7 dagen per week open
Uw persoonlijk leerspecialist en interieuradviseur
v.a. €5.191 v.a. €4.949

Artifort Arris

De Artifort Arris bank is leverbaar zowel als losse bank en als hoekbank. Bij Mondileder treft u de Arris als enige in heel Nederland in een prachtige aniline leerkwaliteit.

Persoonlijk en deskundig advies
Onze klanten waarderen ons met
Uitstekende garantie & service
Nationale- en internationale topmerken
Ervaren interieuradviseurs
Levering door heel Nederland
Nieuwe- en inspirerende showroom met Energielabel A+++++
Uitstekend bereikbaar en gratis parkeren

Bank Arris van Artifort
De Arris bank is een ontwerp van de Artifort Design Group. Mede doordat het ontwerpen en de productie in een huis gebeurd, kunnen wensen uit de markt snel worden omgezet naar sterke ontwerpen. De Arris van Artifort is kortgezegd modern, strak, uitnodigend en zeer comfortabel. Het open karakter ontstaat door de hoge gegoten aluminium poten. Leverbaar in alle lakkleuren van Artifort. Door de vaste romp en losse rugkussens wordt een heerlijk zitcomfort gecreëerd. Er kan gekozen worden voor een smalle of brede arm. De Arris is leverbaar als losse bank in twee maten en eveneens als  als hoekopstelling. Uiteraard geef je het meubel een eigen gevoel mee door de enorme keuze aan stoffen en leerkwaliteiten. Door de strakke lijnen en vergeet niet de mooie details, is deze bank makkelijk te plaatsen in vrijwel ieder interrieur. De weergegeven prijs betreft een Artifort Arris 2.5 zits bank van 191 cm in leder Ox.
Tijdelijk extra voordeel in diverse leerkwaliteiten en stoffen van Artifort, zoals: Artifort OX, De Ploeg Monza, De Ploeg Monza Melange, Gedbransdalens Amdal, Kvadrat Hallingdal, Kvadrat Arda en Rohi Credo. Deze stoffen en leer Ox zijn een prijsgroep voordeliger.
Aan bieding

leer Ox

warm white
storm
stone
sahara
pure white
passion
hazelnut
elephant
cognac
camel

stof Selecte

chocolate
taupe
sweet red
soft grey
sky blue
salmon
denim blue
deep green
deep blue
charcoal
burgundy
azure blue

stof spektra

truffle
true red
stone
royla blue
pumpkin
pink
forest
ecru
black

stof lana

592
585
584
582
573
572
561
541
532
529
525
520
516
513
511
  • Artifort_Arris_bank_leer
  • Mondileder_Artifort_Arris_bank

WELLICHT BENT U GEINTERESSEERD IN

v.a. €1.079
v.a. €3.798
v.a. €6.024