icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
1750m2 aan woonbeleving
7 dagen per week open
Uw persoonlijk leerspecialist en interieuradviseur

Artifort

In de showroom van Mondileder vindt u een uitgebreide collectie Artifort designmeubelen. Design van Nederlandse bodem! De eigenzinnige ontwerpen van Artifort vormen een bron van inspiratie en zijn toepasbaar in ieder interieur. De Mare bank en Orange Slice van Artifort staan exclusief bij Mondileder in een prachtige aniline leer.


Artifort designmeubelen

Wanneer u van plan bent om een fauteuil, bank of hoekbank van Artifort aan te schaffen, dan bent u een fijnproever met een voorliefde voor design en topkwaliteit van Nederlandse bodem. Alle meubelen zijn uiteraard leverbaar in diverse uitvoeringen, maten, leerkwaliteiten, stoffen, materialen en kleuren. In onze nieuwe- en inspirerende winkel in Baarn kunt u de prachtige meubelcollectie van Artifort bekijken en uitproberen! Centraal gelegen langs de snelweg A1 (afrit 10 Soest / Baarn Noord). U kunt gratis parkeren op ons eigen terrein.