icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
1750m2 aan woonbeleving
7 dagen per week open
Uw persoonlijk leerspecialist en interieuradviseur

Molinari

De leren designmeubelen van Molinari zijn duurzaam, zodat ze goed tegen gebruik kunnen. Het merk doet er alles aan om het leer overal even dik te maken en voor een soortgelijk uiterlijk te zorgen. Made in Italy, een kwaliteitsstempel dat u wel weet te waarderen als het gaat om designmeubelen. In dat geval past een fauteuil, tafel, stoel of bank van Molinari perfect bij uw smaak. Hieronder vindt u ons assortiment aan Molinari producten.


Molinari bij Mondileder

In het hart van de Italiaanse Alpen worden de meubelen van Molinari geproduceerd met veel handwerk door echte ambachtslieden. Deze experts weten precies hoe ze de verschillende leersoorten moeten behandelen om het beste resultaat te verkrijgen. Traditie en technologie worden in dit familiebedrijf samengesmolten tot een ideale combinatie. Om uw inrichting te verfraaien en om onderdeel te zijn van uw leven. Elke dag weer. Bezoek onze nieuwe winkel. Uitstekend bereikbaar via de snelweg A1 (afrit 10 Soest / Baarn Noord). U kunt gratis parkeren op ons eigen terrein.