icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
2200m2 aan woonbeleving
7 dagen per week open
Uw persoonlijk leerspecialist en interieuradviseur

Oligo

Bij Mondileder vindt u een uitgebreide presentatie van designverlichting van OLIGO. High-end techniek voor maximaal bediencomfort gecombineerd met minimalistische, tijdloze en elegante designkenmerken. Kiest u voor ledverlichting van OLIGO dan kiest u voor Duitse kwaliteit. De armaturen zijn voorzien van moderne dimfuncties als bewegingssensoren, touchdimmers of Casambi. De pendellampen zijn te allen tijden eenvoudig in hoogte verstelbaar. De tafel- en vloerlampen bieden veelal zowel direct als indirect licht. OLIGO biedt ook een uitgebreide collectie minimalistische rails- en systeemverlichting. Hieronder een overzicht van de verlichtingscollectie van OLIGO.


In onze inspirerende winkel in het bos in Soesterberg kunt u de prachtige collectie verlichting van Oligo bekijken en uitproberen! Centraal gelegen langs de snelweg A28 tussen Utrecht en Amersfoort. U kunt gratis parkeren op ons eigen terrein. Graag tot ziens!