icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
1750m2 aan woonbeleving
7 dagen per week open
Uw persoonlijk leerspecialist en interieuradviseur

Oligo

Bij Mondileder vindt u een uitgebreide presentatie van designverlichting van OLIGO. High-end techniek voor maximaal bediencomfort gecombineerd met minimalistische, tijdloze en elegante designkenmerken. Kiest u voor ledverlichting van OLIGO dan kiest u voor Duitse kwaliteit. De armaturen zijn voorzien van moderne dimfuncties als bewegingssensoren, touchdimmers of Casambi. De pendellampen zijn te allen tijden eenvoudig in hoogte verstelbaar. De tafel- en vloerlampen bieden veelal zowel direct als indirect licht. OLIGO biedt ook een uitgebreide collectie minimalistische rails- en systeemverlichting. Hieronder een overzicht van de verlichtingscollectie van OLIGO.


Bezoek onze nieuwe winkel in Baarn en kom de prachtige collectie van Oligo verlichting bekijken. Uitstekend bereikbaar via de snelweg A1 (afrit 10 Soest / Baarn Noord). U kunt gratis parkeren op ons eigen terrein.